کمیسیون فرهنگی شورای شهر کرج به ریاست فاطمه اسکندری و حضور حداکثری اعضای کمیسیون همچنین مدیر عامل سازمان فرهنگی شهرداری با هدف بررسی و ارائه طرح و برنامه جهت هزینه کرد بودجه فرهنگی این نهاد تشکیل جلسه داد.
به گزارش پایگاه خبری مدیریت شهری کرج، فاطمه اسکندری در ابتدای جلسه در خصوص نحوه عملکرد برنامه های فرهنگی ارائه شده در معاونت فرهنگی اظهار داشت: معاونت فرهنگی در اجرای برنامه های خود باید جامعه آماری بالایی را مد نظر بگیرد تا اقشار مختلفی تحت پوشش برنامه ها و اهداف فرهنگی قرار گیرند. در غیر اینصورت سیاستهای فرهنگی خروجی مطلوبی نخواهند داشت.
وی استفاده از پتانسیل و ظرفیت های فرهنگسرا ها برای عموم مردم را خواستار شد و گفت: شهروندان و اقشار مختلف از جمله زنان خانواده نیازمند استفاده از برنامه های فرهنگی و اجتماعی شهر هستند در حالی که این امکان آنگونه که باید برایشان محیا نگردیده است.
به گفته این عضو شورا استفاده از روش های نوین در اجرای برنامه های فرهنگی می تواند خروجی مطلوبی را به همراه داشته و اقشار مختلف جامعه در بر گیرنده این برنامه ها باشند و به بهر وری لازم که از اهداف اصلی مدیریت شهری است دست یابیم.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر ارتقاء سطح فرهنگی شهر را از وطایف اصلی مدیریت شهری عنوان کرد.
مصطفی سعیدی، عضو شورای شهر نیز، تخصیص بودجه به هر یک از برنامه های تدوین شده را اقدامی موثر در نتیجه بخشی آن دانست و گفت: زمانی که اعتبار و بودجه در برنامه های تدوین شده تقسیم شود بی شک برنامه ها بهتر اجرا می شوند و با کمبود بودجه مواجه نخواهیم شد.
وی در ادامه ایجاد فرهنگسرای قرآنی در هر منطقه را پیشنهاد داد و افزود: نهادینه شدن پیام های قرآنی و دینی و اسلامی در زندگی افراد تاثیر زیادی در کاهش معضلات شهری خواهد داشت.
علی حاج کاظم دیگر عضو شورا، آسیب شناسی اجتماعی و توجه به این مقوله به صورت تخصصی و کارشناسی را از راه های برون رفت از معضلات شهری دانست و افزود: استفاده از سالن های ورزشی برای عموم مردم می تواند جهت تامین اوقات فراغت و خروج از آسیب های اجتماعی تاثیرگذار باشد.
محمد صادق باغستانی، عضو کمیته سلامت شورای شهر نیز خواستار شد: معاونت فرهنگی با ارائه گزارش عملکردی از دفترچه برنامه راهبردی خود شورا را در تصمیم گیری بهتر تخصیص بودجه کمک نماید.
محمد علی بخشی، نائب رئیس شورای شهر نیز با تاکید بر اینکه کار فرهنگی باید از شعار به عمل تبدیل گردد، اظهار داشت: باید در اجرای برنامه های فرهنگی و آموزشی از مراکز آموزشی و سکانداران فرهنگ همچون آموزش و پرورش و دانشگاهیان استفاده کنیم تا در اجرای برنامه های فرهنگی شهر به موفقیت دست یابیم.
وی ارائه طرح و برنامه در خصوص فرهنگسازی مواردی همچون ترافیک، پسماند و زباله، حفظ فضای سبز و مکان های تفریحی و ورزشی و ... را ضروری عنوان کرد.
در ادامه سعید فیروزگاه، رئیس کمیسیون عمران شورای شهر تاکید داشت: اگر مباحث قرآنی در زندگی مردم نهادینه شود دیگر شاهد اتفاقات ناگوار فرهنگی در شهر نخواهیم بود و باید برنامه هایی در جهت استحکام خانواده و تقویت بنیان خانوده ها برگزار شود تا موجب کاهش معضلات شهری باشیم.
غفور قاسمپور، سخنگوی شورای شهر نیز تعامل و همکاری بین نهادها و دستگاه های متولی فرهنگ جهت ارائه نقطه نظرات و هم افزایی بیشتر در برنامه های فرهنگی شهر را ضروری دانست.
مصطفایی، رئیس کمیسیون حقوقی شورای شهر نیز با بیان اینکه کار فرهنگی دامنه گسترده ای دارد اظهار داشت: باید با دستگاه هایی که عملکرد آنها با مدیریت شهری مطابقت دارد تعامل داشته باشیم.
در پایان این جلسه مقرر گردید، کمیته آموزشی با حضور اعضای شورا و متولیان فرهنگی شهر جهت ارائه بهتر خدمات فرهنگی به شهروندان تشکیل و تصمیم گیری نهایی در آنجا صورت پذیرد.